Office manager met interesse in natuur

VACATURES

Office manager met interesse in natuur

Ben jij de spin in ons web? De office manager brengt structuur aan binnen het team en bouwt mee aan de ontwikkeling van Loo Plan. Samen met de administratief medewerker ben jij verantwoordelijk voor het administratieve proces van offerte tot facturatie. Inrichting van projecten binnen het ERP-systeem Afas is hier een onderdeel van.

Daarnaast weet jij als geen ander hoe overleggen en bijeenkomsten goed georganiseerd en ingepland kunnen worden. Het vastleggen en mede bewaken van gemaakte afspraken gaat je natuurlijk af.
Je pakt de afwisselende taken binnen ons kantoor voortvarend op. Hieronder kunnen zaken vallen als kantoorinrichting, bedrijfskleding, voorraadbeheer, maar ook het verzorgen van een kopje koffie voor klanten.

Elke dag is weer anders dan de vorige omdat jij als office manager een ontzettend breed takenpakket hebt. Werkzaamheden die, afhankelijk van je interesse en ervaring, ook bij deze functie horen:

 • Onderhouden van social media-berichten (nieuwsberichten, LinkedIn en de website).
 • Redactie van rapporten en brieven.
 • Ondersteuning bij personeelszaken.
 • Afstemming met collega’s die verantwoordelijk zijn voor de boekhouding.
 • Kwaliteitsmanager voor ISO 9001-2015 certificering.
 • Aanspreekpunt RIE / BHV.
 • Bewaking voortgang projecten.
 • Eerste aanspreekpunt bij telefonisch contact.

Het betreft een dienstverband voor 24 tot 40 uur per week. Op basis van je voorkeuren en ervaring bepalen we samen het aantal uren en de werktijden. Heb je naast je organisatorische kwaliteiten  nog andere talenten, bijvoorbeeld op commercieel vlak, die je graag zou inzetten in onze organisatie? Vertel het ons! We praten graag over hoe we samen het meest voor elkaar kunnen betekenen.Over Loo Plan

Loo Plan is een specialistisch onderzoeks- en adviesbureau voor bos, natuur en landschap, gevestigd in De Steeg.

Wij ondersteunen opdrachtgevers in heel Nederland vanuit onze expertise op het vlak van ecologie, bosbouwkunde en stedelijk groen bij onder andere beheer- en onderhoudsplannen, landgoedbeheer, controle op en ontwerp van faunavoorzieningen, fauna-inventarisaties en boomveiligheidscontroles.

We leveren topkwaliteit, zijn zeer flexibel en worden gezien als probleemoplosser voor zeer complexe uitdagingen bij onze klanten. Dat we met veel van onze opdrachtgevers al jaren een intensieve samenwerking hebben bevestigt dat ze daar heel blij mee zijn!Wie zoeken we

Je werkt graag in een organisatie met gespecialiseerde collega’s waarbij iedereen samenwerkt vanuit zijn of haar kwaliteiten. Je bent pas tevreden als je de zaken zo hebt geregeld dat jouw collega’s probleemloos en zorgeloos hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Je werkt vanuit een proactieve gedachte.

Kwaliteit en flexibiliteit zijn erg belangrijk voor je, én je brengt een gezonde dosis humor mee naar het werk.

Verder heb je:

 • Minimaal een afgeronde MBO of MBO+ opleiding, bij voorkeur op administratief vlak.
 • Aantoonbare ervaring met administratieve en organisatorische taken.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Kennis van Afas-profit is een pré.


Werken bij Loo Plan

Loo Plan is een kleine organisatie (circa 15 personen) met een collegiale en informele sfeer in een groene omgeving. Gezamenlijk maken we dagelijks een lunchwandeling in de prachtige omgeving van de Veluwezoom, IJssel en landgoed Middachten. Loo Plan biedt je een uitdagende, veelzijdige functie. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en veel verantwoordelijkheid. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. In eerste instantie betreft het een contract van 6 maanden met de intentie om deze om te zetten naar een vaste aanstelling.

Is dit dé functie voor jou? Deel je enthousiasme met ons in je motivatiebrief en stuur die samen met je CV vóór 1 september 2022 naar [email protected]l. Uiteraard staan wij open voor een telefoongesprek of korte eerste kennismaking; hiervoor kan contact opgenomen worden met Marko Sinke via of 0620828807. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

We kijken uit naar je sollicitatie!