Medewerker administratie

VACATURES

Medewerker administratie met interesse in natuur

Zit het verzorgen van een accurate administratie in je bloed? Zoek je een nieuwe uitdaging bij
een bedrijf waar je samen met vakspecialisten zorg draagt voor topkwaliteit dienstverlening?

Geeft het je energie om naast je administratieve taken en de praktische zaken op kantoor ook de kwaliteit van onze producten/rapportages tot in de puntjes te regelen door deze te controleren en te redigeren?

Dan willen we graag kennis met je maken, want we hebben een uitdagende baan!


Over Loo Plan

Loo Plan is een specialistisch onderzoeks- en adviesbureau voor bos, natuur en landschap, gevestigd in De Steeg.

Loo Plan ondersteunt opdrachtgevers in heel Nederland vanuit haar expertise op het vlak van ecologie, bosbouwkunde en stedelijk groen bij onder andere beheer- en onderhoudsplannen, landgoedbeheer, controle op en ontwerp van faunavoorzieningen, fauna-inventarisaties en boomveiligheidscontroles.

We leveren topkwaliteit, zijn zeer flexibel en worden gezien als probleemoplosser voor zeer complexe uitdagingen bij onze klanten. Dat we met veel van onze opdrachtgevers al jaren een intensieve samenwerking hebben bevestigt dat ze daar heel blij mee zijn!


Jouw functie

  • Je controleert, redigeert en verzorgt de lay-out van onze producten/rapportages zodat deze foutloos en netjes naar onze klanten gaan.
  • Je verzorgt de administratieve afhandelingen van onze projecten.
  • Je regelt de financiële administratie tot in de puntjes. Hieronder valt o.a. het opstellen van de verkoopfacturen op basis van input van de projectleiders en de afronding daarvan.
  • Je verwerkt de binnenkomende post en inkoopfacturen.

Het betreft een dienstverband voor 24 tot 40 uur per week. Op basis van je voorkeuren en ervaring
bepalen we samen het aantal uren en de werktijden. Heb je naast je administratieve kwaliteiten nog andere talenten die je graag zou inzetten in onze organisatie? Vertel het ons! We praten graag over hoe we samen het meest voor elkaar kunnen betekenen.


Wie zoeken we

Je werkt graag in een organisatie met gespecialiseerde collega’s waarbij iedereen samenwerkt vanuit zijn of haar kwaliteiten. Je bent pas tevreden als je de administratieve taken zo hebt geregeld dat jouw collega’s probleemloos en zorgeloos hun werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Kwaliteit en flexibiliteit zijn erg belangrijk voor je, én je brengt een gezonde dosis humor mee naar het werk.

Verder heb je:

  • Minimaal een afgeronde MBO of MBO+ opleiding, bij voorkeur op administratief vlak.
  • Aantoonbare ervaring met administratieve taken.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Kennis van Afas-profit is een pré.


Werken bij Loo Plan

Loo Plan is een kleine organisatie (circa 15 personen) met een collegiale en informele sfeer in een groene omgeving. Gezamenlijk maken we dagelijks een lunchwandeling in de prachtige omgeving van de Veluwezoom, IJssel en landgoed Middachten. Loo Plan biedt je een uitdagende, veelzijdige functie. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en veel verantwoordelijkheid. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. In eerste instantie betreft het een contract van 6 maanden met de intentie om deze om te zetten naar een vaste aanstelling.

Is dit dé functie voor jou? Deel je enthousiasme met ons in je motivatiebrief en stuur die samen met je CV vóór 1 september 2022 naar [email protected]. Uiteraard staan wij open voor een telefoongesprek of korte eerste kennismaking; hiervoor kan contact opgenomen worden met Marko Sinke via of 0620828807. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

We kijken uit naar je sollicitatie!